Uploaded image for project: 'Medicatieproces'
 1. Medicatieproces
 2. MP-257

Voeg distributievorm toe in therapeutische bouwsteen toedieningsafspraak (t.b.v. toedienlijst)

Details

  • Hide

   Reden: Dat geeft ons de mogelijkheid om ook uit GDS en los te faciliteren indien dosering verhoogd wordt of dat er een overgang is van los naar GDS. Het "niveau" van de GDS indicator is te grof. Het gaat erom om de toediener te informeren dat de medicatie niet alleen uit GDS zakje gehaald moet worden.

   De voorschrijver bepaalt niet of iets in de GDS komt maar het GDS assortiment. De leverende apotheek heeft GDS uitbesteed of doet het zelf. Als voorschrijver heb je daar niets over te zeggen maar wordt de voorschrijver alleen ondersteund in het voorschrijven op het moment dat de medicatie in de GDS kan.

   Show
   Reden:  Dat geeft ons de mogelijkheid om ook uit GDS en los te faciliteren indien dosering verhoogd wordt of dat er een overgang is van los naar GDS. Het "niveau" van de GDS indicator is te grof. Het gaat erom om de toediener te informeren dat de medicatie niet alleen uit GDS zakje gehaald moet worden. De voorschrijver bepaalt niet of iets in de GDS komt maar het GDS assortiment. De leverende apotheek heeft GDS uitbesteed of doet het zelf. Als voorschrijver heb je daar niets over te zeggen maar wordt de voorschrijver alleen ondersteund in het voorschrijven op het moment dat de medicatie in de GDS kan.
  • Hide

   Distributievorm is toegevoegd in toedieningsafspraak en opgenomen in alle transacties waar de toedieningsafspraak in is opgenomen. 

   Show
   Distributievorm is toegevoegd in toedieningsafspraak en opgenomen in alle transacties waar de toedieningsafspraak in is opgenomen. 
  • 9
  • Nictiz Informatie analist, Nictiz HL7-specialist, Nictiz Product Manager, Expertgroep, Autorisatiecommissie, Kernteam
  • 9.0, 9.1
  • Afhandelen medicatievoorschrift (9), Medicatiegegevens (9), Medicatieoverzicht (9), Medicatievoorschrift (9)
  • ToedieningsAfspraak, MedicatieVerstrekking
  • Gemiddeld
  • Middel
  • C - 'Mineur'
  • Latere release

  Description

   Via leverancier verzoek ontvangen voor toevoegen GDS indicator aan gebruiksinstructie.

    

   Reden: Dat geeft ons de mogelijkheid om ook uit GDS en los te faciliteren indien dosering verhoogd wordt of dat er een overgang is van los naar GDS. Het "niveau" van de GDS indicator is te grof. Het gaat erom om de de toediener te informeren dat de medicatie niet alleen uit GDS zakje gehaald moet worden.

   De voorschrijver bepaalt niet of iets in de GDS komt maar het GDS assortiment. De leverende apotheek heeft GDS uitbesteedt of doet het zelf. Als voorschrijver heb je daar niets over te zeggen maar wordt de voorschrijver alleen ondersteunt in het voorschrijven op het moment dat de medicatie in de GDS kan.

   Attachments

    Activity

     People

      duwel@nictiz.nl Jorn Duwel
      geijndenboogert Marijke van Geijn - den Boogert (Inactive)
      Watchers:
      8 Start watching this issue

      Dates

       Created:
       Updated:
       Resolved:

       Jigit Development

        Branches:
        Pull requests: