Uploaded image for project: 'MedMij Standaarden'
 1. MedMij Standaarden
 2. MM-2663

Splitsen NTS common-asserts obv FHIR core vs. Nictiz-IG vs. MedMij-IG

Details

  • Nee
  • Alle 2020.01, Alle 2020.02, Medicatieproces 9.0.7, Vragenlijsten 1.x
  • Kwalificatie
  • Laag, inhoudelijk wijzigt er niets voor deelnemers
  • NTS 'common-asserts' splitsen in 'FHIR-core', 'Nictiz-specifiek' en eventueel 'MedMij-specifiek'
  • In de gezamenlijke basis voor de Touchstone-testen zijn de MedMij-asserts uitgesplitst van de niet-MedMij-asserts. Hierdoor is de volgorde van asserts in veel Touchstone-testscripts veranderd.
  • In the common base for Touchstone test, the MedMij-specific asserts and the non-MedMij-asserts have been separated. This has changed the order of asserts in most Touchstone testscripts.

  Description

   Op dit moment staan in diverse common-asserts (bijvoorbeeld 'assert-responseSearchBundleSuccess') asserts die aspecten van FHIR core controleren (die niet door de validator gecontroleerd worden) vermengd met Nictiz-IG-asserts (Reference.display, CodeableConcept.coding.display) en MedMij-IG (BSN-check).

   Geboortezorg maakt gebruik van NTS om TestScripts te definiƫren en heeft straks een algemene FHIR- en een MedMij-variant. Het splitsen van de asserts maakt het voor hun mogelijk om deze set scripts apart te beheren.

   Ook staan er in sommige descriptions nog verwijzingen naar de MedMij-IG, terwijl deze delen van onze IG inmiddels tot de Nictiz-IG behoren. Deze verwijzingen zouden meteen gewijzigd kunnen worden.

   Attachments

    Issue Links

     Activity

      People

       edelman@nictiz.nl Pieter Edelman
       duwel@nictiz.nl Jorn Duwel
       Watchers:
       3 Start watching this issue

       Dates

        Created:
        Updated:
        Resolved: