Uploaded image for project: 'MedMij Standaarden'
 1. MedMij Standaarden
 2. MM-2494

Werking MedMij-Request-ID header wijzigen

Details

  • Nee
  • Alle 2019.01, Alle 2020.01, Alle 2020.02
  • Kwalificatie
  • Laag, voor de deelnemers een visuele wijziging
  • Hide
   Zowel in de NTS- als niet-NTS-bestanden de werking van de MedMij-Request-ID aanpassen:
   - In de NTS-bestanden de common-assert requestHeader-MedMijRequestId aanpassen. De variabele kan verwijderd worden, de header kan rechtstreeks met de functie '${UUID}' gevuld worden.
   - In de niet-NTS-bestanden kan door middel van Xpath searches de requestHeader aangepast worden en de variabele verwijderd worden.
   Show
   Zowel in de NTS- als niet-NTS-bestanden de werking van de MedMij-Request-ID aanpassen: - In de NTS-bestanden de common-assert requestHeader-MedMijRequestId aanpassen. De variabele kan verwijderd worden, de header kan rechtstreeks met de functie '${UUID}' gevuld worden. - In de niet-NTS-bestanden kan door middel van Xpath searches de requestHeader aangepast worden en de variabele verwijderd worden.
  • Hide

   The header 'MedMij-Request-ID' in TestScripts is now properly filled with a generated UUID without showing this process to the user.

   Show
   The header 'MedMij-Request-ID' in TestScripts is now properly filled with a generated UUID without showing this process to the user.

  Description

   De oplossing die is geïmplementeerd in MM-2254 was een tijdelijke workaround vanwege een bug in TouchStone. Volgens KT-264 is deze bug opgelost en kan de definitieve manier, die minder zichtbaar is voor leveranciers, geïmplementeerd worden.

   Attachments

    Issue Links

     Activity

      People

       duwel@nictiz.nl Jorn Duwel
       duwel@nictiz.nl Jorn Duwel
       Watchers:
       1 Start watching this issue

       Dates

        Created:
        Updated:
        Resolved: