Uploaded image for project: 'MedMij Standaarden'
 1. MedMij Standaarden
 2. MM-1901

Opnieuw genereren MP en CIO kwalificatie fixtures ob.v. bestandsnaam en resource.id conventie

Details

  • Nee
  • Medicatieproces, Allergieintolerantie
  • FHIR, Kwalificatie
  • Dit zou geen impact moeten hebben voor leveranciers. Eventueel dienen DVP leveranciers de tokens aan te passen als deze zijn opgeslagen door Touchstone in de TestScript setup.
  • Hide
   Uitvoeren harmonisatie zoals beschreven in MM-1752 voor MP in de kwalificatiematerialen. De fixtures vervangen door opnieuw gegenereerde fixtues.
   De Patient fixtures worden buiten beschouwing gelaten vanwege de mogelijke implicaties van de benodigde aanpassingen in de authorization mappings.
   Show
   Uitvoeren harmonisatie zoals beschreven in MM-1752 voor MP in de kwalificatiematerialen. De fixtures vervangen door opnieuw gegenereerde fixtues. De Patient fixtures worden buiten beschouwing gelaten vanwege de mogelijke implicaties van de benodigde aanpassingen in de authorization mappings.
  • Hide

   MedicationProcess and AllergyIntolerance testscript fixtures are based now based on the most recent filename and Resource.id convention, as described in MM-1752.

   Show
   MedicationProcess and AllergyIntolerance testscript fixtures are based now based on the most recent filename and Resource.id convention, as described in MM-1752 .

  Description

   De conventie vastgesteld in MM-1752 doorvoeren voor de MP test- en kwalificatiematerialen.

   De MM-1752 branch in de HL7-mappings repo (https://github.com/Nictiz/HL7-mappings/tree/MM-1752) heeft de conventie al toegepast. Middels dit ticket willen we de nieuw gegenereerde fixtures doorvoeren in de Touchstone test- en kwalificatiematerialen. Naast dat we de fixtures vervangen houdt dit ook in dat we:

   • Nieuwe patient tokens aanmaken in QualificationTokens.json
   • Patient token fixtures bestanden aanpassen
   • Koppeling met de token fixtures in de TestScript aanpassen

   Dit komt doordat de Patient.id's ook gaan veranderen. De koppeling met de authorisation tokens loopt doormiddel van Patient.id. Er bestaat maar één QualificationTokens.json voor alle WildFHIR servers. Er kan dus niet zo maar getest/ontwikkeld worden met de huidige tokens. Daarom dienen we alles te kopieren en een nieuwe token te geven.

   Attachments

    Issue Links

     Activity

      People

       toonstra Ardon Toonstra
       toonstra Ardon Toonstra
       Watchers:
       5 Start watching this issue

       Dates

        Created:
        Updated:
        Resolved:

        Jigit Development

         Branches:
         Pull requests: