Uploaded image for project: 'Medicatieproces'
 1. Medicatieproces
 2. MP-541

Medicatiegegevens - bouwsteen specifieke transacties - toelichting mist

Details

  • Hide
   In ART-DECOR bij de bouwstenen scenario's de volgende tekst opnemen (dit is het voorbeeld voor raadplegen/beschikbaarstellen, sturen/ontvangen heeft een vergelijkbaar tekst):
   Dit scenario bevat transacties voor specifieke bouwstenen. Dus een separate transactie voor medicatieafspraken, eentje voor toedieningsafspraken enzovoorts. Deze transacties zijn gemaakt voor infrastructuren die (ook) werken met bouwsteenspecifieke raadplegingen. Dit betreft transacties waarmee raadplegen/beschikbaarstellen medicatiegegevens (waarin álle type bouwstenen zijn opgenomen) ook ingevuld zou kunnen worden.
   Show
   In ART-DECOR bij de bouwstenen scenario's de volgende tekst opnemen (dit is het voorbeeld voor raadplegen/beschikbaarstellen, sturen/ontvangen heeft een vergelijkbaar tekst): Dit scenario bevat transacties voor specifieke bouwstenen. Dus een separate transactie voor medicatieafspraken, eentje voor toedieningsafspraken enzovoorts. Deze transacties zijn gemaakt voor infrastructuren die (ook) werken met bouwsteenspecifieke raadplegingen. Dit betreft transacties waarmee raadplegen/beschikbaarstellen medicatiegegevens (waarin álle type bouwstenen zijn opgenomen) ook ingevuld zou kunnen worden.
  • Hide

   De omschrijving van de bouwstenen scenario's in ART-DECOR heeft nu een aanvullende toelichting over nut/noodzaak/toepassing van deze scenario's. 

   Show
   De omschrijving van de bouwstenen scenario's in ART-DECOR heeft nu een aanvullende toelichting over nut/noodzaak/toepassing van deze scenario's. 
  • MP9 2.0bèta
  • Nictiz Informatie analist, Nictiz HL7-specialist
  • Medicatiebouwstenen (9)
  • B - 'Patch'
  • Nog in te plannen

  Description

   Medicatiegegevens - bouwsteen specifieke transacties - toelichting mist

    

   Er zijn specifieke bouwsteen transacties gemaakt voor infrastructuren die werken met bouwsteenspecifieke raadplegingen (raadplegen/beschikbaarstellen medicatiegegevens). Dit is echter niet echt toegelicht vanuit het ontwerp / de implementatiehandleidingen.

   Attachments

    Activity

     People

      titia.van.malestein Titia van Malestein
      wetering Arianne van de Wetering
      Watchers:
      3 Start watching this issue

      Dates

       Created:
       Updated:
       Resolved:

       Jigit Development

        Branches:
        Pull requests: