Uploaded image for project: 'Medicatieproces'
 1. Medicatieproces
 2. MP-338

Harmonisatie conformance/kardinaliteiten in scenarios

  Details

  • Release notes:
   Hide

   De kardinaliteiten en conformances van de bouwstenen Zorgverlener, Zorgaanbieder en FarmaceutischProduct zijn geharmoniseerd over de transacties heen. Uitzonderingen zijn:

   1. De uitwisseling van Zorgverlener (als voorschrijver) onder de medicatiebouwstenen Medicatieafspraak en Verstrekkingsverzoek in de transactie 'sturen medicatievoorschrift' (Telefoonnummer wordt tevens meegestuurd, zie MP-139)
   2. FarmaceutischProduct in de medicatiebouwsteen Medicatiegebruik ( 'Codeer volgens G-Standaard' is binnen deze medicatiebouwsteen geen vereiste).
   3. Zorgaanbieder>Adresgegevens. Indien het gaat om Medicatieafspraak/Voorschrijver/Zorgverlener of Verstrekkingsverzoek/Auteur/Zorgverlener dient het adres meegestuurd te worden. In andere gevallen is dit optioneel (zie MP-407). 

    Alle transacties

   Show
   De kardinaliteiten en conformances van de bouwstenen Zorgverlener, Zorgaanbieder en FarmaceutischProduct zijn geharmoniseerd over de transacties heen. Uitzonderingen zijn: De uitwisseling van Zorgverlener (als voorschrijver) onder de medicatiebouwstenen Medicatieafspraak en Verstrekkingsverzoek in de transactie 'sturen medicatievoorschrift' (Telefoonnummer wordt tevens meegestuurd, zie MP-139 ) FarmaceutischProduct in de medicatiebouwsteen Medicatiegebruik ( 'Codeer volgens G-Standaard' is binnen deze medicatiebouwsteen geen vereiste). Zorgaanbieder>Adresgegevens. Indien het gaat om Medicatieafspraak/Voorschrijver/Zorgverlener of Verstrekkingsverzoek/Auteur/Zorgverlener dient het adres meegestuurd te worden. In andere gevallen is dit optioneel (zie MP-407 ).    Alle transacties
  • Betreft versie:
   9
  • Groepen:
   Nictiz Informatie analist
  • Gepland voor:
   2.0.0
  • Zwaartecategorie:
   C - 'Mineur'
  • Releaseplanning:
   Eerstvolgende release

   Description

   Er zitten momenteel nog enkele verschillen in conformance/kardinaliteiten van dezelfde elementen van een bouwsteen bij de verschillende scenarios. 

   Alléén daar waar het functioneel bewust gekozen/afgestemd is om dit af te laten wijken, de verschillen laten bestaan. Overige elementen harmoniseren.

    Attachments

     Issue Links

      Activity

       People

       Assignee:
       titia.van.malestein Titia van Malestein
       Reporter:
       geijndenboogert Marijke van Geijn - den Boogert
       Watchers:
       2 Start watching this issue

        Dates

        Created:
        Updated:
        Resolved:

         Estimations By Role

         No roles have been estimated yet.