Uploaded image for project: 'MedMij Standaarden'
 1. MedMij Standaarden
 2. MM-3338

Voeg de twee TestScript-repositories samen tot één nieuw repository

Details

  • Nee
  • Alle 2020.01, Alle 2020.02, Medicatieproces 9.0.7
  • Kwalificatie
  • Op Touchstone verandert er niks, maar de git-repository voor test- en kwalificatiematerialen is voortaan op een andere locatie te vinden.
  • Het huidige repository "Nictiz-STU3-testscripts" wordt opgeheven. Het repository "Nictiz-STU3-testscripts-src" wordt hernoemd naar "Nictiz-STU3-testscripts".
  • De git-repository's "Nictiz-STU3-testscripts" en "Nictiz-STU3-testscripts-src" zijn samengevoegd en verhuisd naar een nieuw repository met de naam "Nictiz-testscripts".
  • The git repository's "Nictiz-STU3-testscripts" and "Nictiz-STU3-testscripts-src" have been merged and moved to a new repository with the name "Nictiz-testscripts".

  Description

   Op het moment worden de TestScripts en bijbehorende test- en kwalificatiematerialen beheerd in twee git-repositories:

   Uit beheersoogpunt blijkt het echter handig te zijn om de standaarden die in FHIR R4 worden ontwikkeld vanuit hetzelfde repository te beheren. De "STU3" in de naam van deze repositories is daarmee achterhaald.

   Daarnaast leidt deze tweedeling tot extra administratie en introduceert de kans op fouten tijdens synchronisatie. Deze tweedeling is aanvankelijk bedacht om de uitrol naar Touchstone te vereenvoudigen, maar het is ook mogelijk om dat direct vanuit het src-repository te doen.

   Het voorstel is dus om het repository "Nictiz-STU3-testscripts" te verwijderen, en het repository "Nictiz-STU3-testscripts-src" te hernoemen naar "Nictiz-TestScripts".

   Attachments

    Activity

     People

      edelman@nictiz.nl Pieter Edelman
      edelman@nictiz.nl Pieter Edelman
      Watchers:
      3 Start watching this issue

      Dates

       Created:
       Updated:
       Resolved: