Uploaded image for project: 'MedMij Standaarden'
 1. MedMij Standaarden
 2. MM-249

Touchstone : Bepalen aan te roepen url + correcte bearer token

  Details

  • Type: Bevinding
  • Status: Gesloten
  • Priority: 3
  • Resolution: Resolved
  • Fix Version/s: None
  • Blokkerend:
   Nee
  • Informatiestandaard:
   Alle
  • Informatiestandaard onderdeel:
   Technisch
  • FHIR Category:
   Other

   Description

   Op Touchstone staan allerlei Test Scripts ,die kunnen bestaan uit een of meerdere aanvragen, die gedaan moeten worden voor de kawlificatie van MedicatieProces. Wij zijn begonnen aan MedicatieProces en we willen alle Test Scripts uitvoeren zodat we alle bestanden ,die nodig zijn voor MedicatieProces, hebben. Er zijn 73 Test Scripts en dan heb je in totaal 116 tests. Dat zijn een hoop URL's. Handmatig zo'n testscript openen en de Bearer Token handmatig in de URL stoppen is erg tijdrovend.

   Zoals het er nu aan toe gaat maken we eerst een Test Setup en bepalen we de URL die we moeten aan roepen tijdens de test execution. We nemen dan de URL die we aan moeten roepen en we geven het de patient-token-id die we vinden bij Fixtures onderaan de pagina.

   Dit kost een hoop tijd om handmatig te doen. Is het een mogelijkheid dit proces geautomatiseerd te laten verlopen? Vooral de bearer token bepalen gaat moeilijk automatisch zover ik weet. 

   Door de test script XML's te parsen kunnen de URL's waaraan de request gemaakt moet worden bepaald worden. Jammer genoeg kan ik geen handige manier bedenken om de bearer token te bepalen. 

   Graag zou ik contact willen hebben met iemand die mij kan vertellen hoe ik de touchstone medicatieproces resources gemakkelijk kan ophalen. Het ophalen zoals wij dat nu doen is, nogmaals, erg tijdrovend. Contact kan wat mij betreft tekstueel maar het liefst zou ik even willen videobellen, communicatie is dan duidelijker.

   Met vriendelijke groet,

   Yuri Bonanno

    Attachments

     Activity

      People

      Assignee:
      toonstra Ardon Toonstra
      Reporter:
      yuri.bonanno@curavista.nl Yuri Bonanno
      Watchers:
      0 Start watching this issue

       Dates

       Created:
       Updated:
       Resolved:

        Estimations By Role

        No roles have been estimated yet.