Uploaded image for project: 'MedMij Standaarden'
 1. MedMij Standaarden
 2. MM-2013

Aanpassing DocumentManifest in het FO van PDF/A

Details

  • Wijzigingsverzoek
  • Status: Gesloten
  • 3
  • Resolution: Resolved
  • 2020.01 - April 2021
  • None
  • Nee
  • PDF/A
  • Functioneel
  • Hide
   Naar verwachting zal de impact voor zowel DVZA's als DVP laag en tevens positief zijn omdat dit allereerst een verduidelijking in het FO is. Voor DVZA's wordt daarnaast de implementatie last verminderd en heeft deze wijziging geen impact op huidige implementaties. Er hoeft nu geen functionaliteit ingebouwd te worden waar in de praktijk nauwelijks gebruikt wordt en alleen voor beschikbaarstellen verplicht was.
   Voor DVP's verwachten wij dat de impact laag is. Voor hen was de betreffende transactie al optioneel. Als er in de praktijk ook geen document sets bestaan bij een zorgaanbieder zal een DVP ook altijd doorvragen naar de individuele documenten. Daarnaast is dit nu goed gedocumenteerd in het FO.
   Er valt aan te nemen dat de impact op de PGO gebruiker minimaal is en dat deze hoogstwaarschijnlijk na deze aanpassing nog steeds bij gegevens kan.
   Show
   Naar verwachting zal de impact voor zowel DVZA's als DVP laag en tevens positief zijn omdat dit allereerst een verduidelijking in het FO is. Voor DVZA's wordt daarnaast de implementatie last verminderd en heeft deze wijziging geen impact op huidige implementaties. Er hoeft nu geen functionaliteit ingebouwd te worden waar in de praktijk nauwelijks gebruikt wordt en alleen voor beschikbaarstellen verplicht was. Voor DVP's verwachten wij dat de impact laag is. Voor hen was de betreffende transactie al optioneel. Als er in de praktijk ook geen document sets bestaan bij een zorgaanbieder zal een DVP ook altijd doorvragen naar de individuele documenten. Daarnaast is dit nu goed gedocumenteerd in het FO. Er valt aan te nemen dat de impact op de PGO gebruiker minimaal is en dat deze hoogstwaarschijnlijk na deze aanpassing nog steeds bij gegevens kan.
  • Hide
   Aanpassing van de volgende twee paragrafen in het FO:
   Paragraaf 2.1.4.1, vermelden dat document.manifest optioneel is.
   Paragraaf 2.1.4.2, vermelden dat document.manifest optioneel is.
   Show
   Aanpassing van de volgende twee paragrafen in het FO: Paragraaf 2.1.4.1, vermelden dat document.manifest optioneel is. Paragraaf 2.1.4.2, vermelden dat document.manifest optioneel is.
  • Hide

   DocumentManifest is optioneel voor zowel DVZA's als DVP, dit is doorgevoerd in het functioneel ontwerp van PDF/A 3.x (2020.01).

   Show
   DocumentManifest is optioneel voor zowel DVZA's als DVP, dit is doorgevoerd in het functioneel ontwerp van PDF/A 3.x (2020.01).

  Description

   Op dit moment wordt er in het FO niet duidelijk ingegaan op manifest. Voor raadplegen is dit optioneel, dit is wel in het TO en de scripts weergegeven. Alleen is dit nog niet duidelijk vermeld in het FO in paragraaf 2.1.4.2.

   Voor beschikbaarstellen is dit onlangs ook optioneel geworden ( voor verdere documentatie zie issue MM1960. Paragraaf 2.1.4.2. van beschikbaarstelling zal worden aangepast zodat deze aansluit bij wijziging in het TO naar aanleiding van het besluit om document,manifest niet meer verplicht te stellen voor DVZA's.

    

   Attachments

    Issue Links

     Activity

      People

       luttikhuizen@nictiz.nl Harriet Luttikhuizen (Inactive)
       luttikhuizen@nictiz.nl Harriet Luttikhuizen (Inactive)
       Watchers:
       3 Start watching this issue

       Dates

        Created:
        Updated:
        Resolved: