Uploaded image for project: 'MedMij Standaarden'
 1. MedMij Standaarden
 2. MM-1222

Vragen ZorgDomein mbt DVP-kwalificatie informatiestandaard huisartsgegevens

  Details

  • Type: Vraag
  • Status: Gesloten
  • Priority: 3
  • Resolution: Resolved
  • Fix Version/s: None
  • Blokkerend:
   Nee
  • Informatiestandaard:
   Huisartsgegevens
  • Informatiestandaard onderdeel:
   Kwalificatie

   Description

   Nav de geplande kwalificatie voor de informatiestandaard huisartsgegevens heb ik de volgende vragen:

   1. Is de CapabilityStatement op https://simplifier.net/NictizSTU3-Zib2017/gp-patientdata2017-clientcapabilities representatief? Is het een vereiste dat de FHIR client hieraan voldoet? Er zitten namelijk een aantal elementen in deze CapabilityStatement die ik niet helemaal kan plaatsen:
   2. Er zijn geen FHIR specificaties voor de onderdelen Treatment, Prophylaxis en precaution, Correspondence. Kunnen we deze onderdelen negeren?
   3. Zijn de 9 tests die in Touchstone beschikbaar zijn onder /FHIRSandbox/Nictiz/FHIR3-0-1-MM201901-Test/GenPractData-1-1-6/PHR-Client de complete tests die relevant zijn voor de officiële kwalificatieronde?
   4. Zijn er naast de tests in Touchstone en het aanleveren van de bijbehorende screenshots nog andere toetsen waar we voor deze kwalificatie rekening mee moeten houden?
   5. De tests in Touchstone vereisen search queries op de Condition en Encounter endpoints, terwijl deze resources op https://informatiestandaarden.nictiz.nl/wiki/MedMij:V2019.01_FHIR_GP_Data nergens genoemd worden. Hoe moet ik dit plaatsen?
   6. De opmerking bij punt 12 in de tabel op https://informatiestandaarden.nictiz.nl/wiki/MedMij:V2019.01_FHIR_GP_Data#Client_-_PHR stelt dat een HIS een aantal referenced resource moet meegeven in het resultaat, ook al wordt er niet expliciet een _include parameter meegegeven. Wanneer ik echter de query https://touchstone.aegis.net:55017/fhir3-i2/Composition?type=http://loinc.org|67781-5 uitvoer met Postman, krijg ik enkel Composition resources terug. Hoe moet ik dit plaatsen? 

    

    Attachments

     Issue Links

      Activity

       People

       Assignee:
       Pape@zorgdomein.nl Ruben Pape
       Reporter:
       Pape@zorgdomein.nl Ruben Pape
       Watchers:
       3 Start watching this issue

        Dates

        Created:
        Updated:
        Resolved:

         Estimations By Role

         No roles have been estimated yet.