Uploaded image for project: 'Contra-indicaties en overgevoeligheden'
 1. Contra-indicaties en overgevoeligheden
 2. CIO-10

ICA: Het moet mogelijk zijn om mutaties in ICA door te kunnen geven.

  Details

  • Type: Wijzigingsverzoek
  • Status: Toekomst
  • Priority: Normaal
  • Resolution: Future
  • Component/s: Scenario's
  • Abstract:
   Hide

   Aanleiding / historie / voorstel

   In Contra-indicaties worden nu alleen geconstateerde Contra-indicaties doorgegeven. Het is niet mogelijk om mutaties (bijv. vervallen) Contra-indicaties kenbaar te maken.
   Dit gebeurt o.a. als door jaarlijkse werkzaamheden van de NCI condities worden gewijzigd. Een conditie wordt dan verbijzonderd of vervallen verklaard. De patiƫntenbestanden worden dan bijgewerkt.
   Via signaalfuncties worden medicatiebewakers gewaarschuwd, maar nu kunnen zij niet goed zien, wat het verschil is, omdat alleen de geconstateerde condities worden doorgegeven en niet de vervallen condities. ( gemeld door Tom en Edwin van Aalten van PP).
   Het HL7 model kan dit aan door ook de status "obsolete" of "completed" door te geven, maar zowel zender als ontvanger moeten dit kunnen begrijpen.

   Show
   Aanleiding / historie / voorstel In Contra-indicaties worden nu alleen geconstateerde Contra-indicaties doorgegeven. Het is niet mogelijk om mutaties (bijv. vervallen) Contra-indicaties kenbaar te maken. Dit gebeurt o.a. als door jaarlijkse werkzaamheden van de NCI condities worden gewijzigd. Een conditie wordt dan verbijzonderd of vervallen verklaard. De patiƫntenbestanden worden dan bijgewerkt. Via signaalfuncties worden medicatiebewakers gewaarschuwd, maar nu kunnen zij niet goed zien, wat het verschil is, omdat alleen de geconstateerde condities worden doorgegeven en niet de vervallen condities. ( gemeld door Tom en Edwin van Aalten van PP). Het HL7 model kan dit aan door ook de status "obsolete" of "completed" door te geven, maar zowel zender als ontvanger moeten dit kunnen begrijpen.
  • Betreft versie:
   6.12

   Description

   In Contra-indicaties worden nu alleen geconstateerde Contra-indicaties doorgegeven. Het is niet mogelijk om mutaties (bijv. vervallen ) Contra-indicaties kenbaar te maken. Het HL7 model kan dit aan door ook de status "obsolete" of "completed" door te geven, maar zowel zender als ontvanger moeten dit kunnen begrijpen.
   Dit gebeurt o.a. als door jaarlijkse werkzaamheden van de NCI condities worden gewijzigd. Een conditie wordt dan verbijzonderd of vervallen verklaard. De patiƫntenbestanden worden dan bijgewerkt. Via signaalfuncties worden medicatiebewakers gewaarschuwd, maar nu kunnen zij niet goed zien, wat het verschil is, omdat alleen de geconstateerde condities worden doorgegeven en niet de vervallen condities. ( gemeld door Tom en Edwin van Aalten van PP).

    Attachments

     Issue Links

      Activity

       People

       Assignee:
       tan Michael Tan
       Reporter:
       tan Michael Tan
       Watchers:
       1 Start watching this issue

        Dates

        Created:
        Updated:
        Resolved:

         Estimations By Role

         No roles have been estimated yet.